02.04.2020

Fotoreportage renovatiewerken aan de tees

Lees meer
13.03.2020

Persbericht Coronavirus

Op de bijgevoegde link vind je het persbericht van de eerste minister.

Lees meer
11.05.2019

30 Jaar AGS, dat is gratis golf op de 30ste van de maand !

Voor de gelegenheid van 30 jaar AGS geven we een gans jaar gratis golfinitiaties op de 30ste van de maand.

Vooraf inschrijven via de website is een must.

Lees meer
07.08.2018

Opendeurdag 9 september 2018

Goed nieuws ! De inschrijvingen voor de opendeurdag staan open.

Lees meer
15.04.2018

Jonge voetballers krijgen golfles van Thomas Pieters op Antwerp Golf School.

Thomas Pieters is op zoek gegaan naar een golftalent bij jonge voetballers.  Pieters Productions, die in mei het BKO tornooi organiseert, heeft in samenwerking met de 3 Clubs van City Pirates, de Lions Club Antoon Van Dyck , Golf Vlaanderen en  Antwerp Golf School een tweedaagse challenge georganiseerd. Een unieke kans voor deze spelertjes, om ook eens de golfsport te ontdekken.

Lees meer
23.02.2018

Jeugdstages 2018 – het belooft weer een mooi seizoen te worden.

De winter geeft zich nog niet gewonnen. En toch kunnen we het niet laten om volop uit te kijken naar het komende golfseizoen. Plannen worden gesmeed, zomerkalenders worden samengesteld en de opendeurdagen worden voorbereid. Maar wat er zeker ook op het programma zal staan zijn de stages voor onze jongeren. 

Lees meer
26.09.2017

In het najaar van 2017 lanceert AGS het project G-Golf

Golf is er voor iedereen. Golf is de sport bij uitstek voor wie nog wel kan bewegen maar niet meer die alertheid en reactiesnelheid kan opbrengen die vaak in andere sporten wel gevraagd wordt. Golf is er voor jou, ook als je een beperking hebt. Zo denkt de VVG erover, en zo denken ook wij […]

Lees meer
20.06.2017

Inbrekers gaan aan de haal met onze ballenautomaat

Zondag op maandagnacht was AGS slachtoffer van een inbraak. De inbrekers gingen ervandoor met de ballenautomaat waardoor tijdelijk de ballenkaarten niet meer opgeladen kunnen worden. In afwachting van een nieuwe automaat, kan u natuurlijk wel uw kaart gebruiken om ballen te nemen. Als uw kaart leeg is, kan u in de shop jetons aankopen. Na de openingsuren van de shop zijn deze ook te verkrijgen in de bar.

Lees meer
21.04.2017

Een terugblik op twee knallende opendeurdagen

De afgelopen weken stond op AGS alles in het teken van de opendeurdagen. Alhoewel, niet alles… de Interclubtraining ging van start, er werden nieuwe oefenballen in gebruik genomen, David werd papa, het was openingscup en op de Compact holes wordt weer hard gewerkt om die handicap 36 te halen. Maar daarbovenop dus… Twee opendeurdagen met […]

Lees meer