Wij hebben 2017 goed ingezet!

02.02.2017

Op zondag 22 januari hebben we samen het nieuwe jaar ingezet en als deze dag representatief is voor het jaar dat gaat komen, dan wordt 2017 één groot feest.

Rond twaalf uur kwamen de eerste enthousiastelingen al binnen sijpelen. Het was ook prachtig golfweer en daar werd ook van geprofiteerd. Eerst de sport, dan een hapje en een drankje. De zon was van de partij en de vrieskou die in je neus bijt namen onze leden er graag bij.

Om vier uur volgde uiteraard ook de traditionele nieuwjaarsspeech. Ondertussen waren het clubhuis en de tenten zo vol gelopen, dat je goed moest zoeken om onze voorzitter en manager terug te vinden, maar met de microfoon (die het volhield), kon iedereen alle wensen en bedankjes goed horen.

Het hard werkende sportcomité werd in de bloemetjes gezet. Zoals jullie weten (of niet weten), bestaat ons sportcomité uit vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor onze club. Zij zorgen er voor dat onze leden leuke wedstrijden kunnen spelen en dat zowel beginners als gevorderden zich welkom voelen op onze club.

Ook Hedwig kreeg een verrassing tijdens onze receptie. De mensen van Golf Beats Cancer kwamen speciaal langs om haar haar reis te overhandigen. Uit alle leden die hun lidgeld betaald hadden voor 22 januari werden nog 10 gelukkige winnaars van een waardebon van 100 euro getrokken. Hier zijn de winnaars:

Proficiat aan iedereen!

Hieronder enkele sfeerfoto’s. Het zijn er niet veel. Vanwege de talrijke opkomst van onze sympathieke leden kon onze fotograaf van dienst maar heel moeilijk manoeuvreren door de menigte.

Alle nieuws