Leren golfen

Leren golfen doe je op de golfschool. Waarom?

Als golfschool gaan we op een professionele en flexibele manier om met de individuele verwachtingen. We zijn gespecialiseerd in oefenmogelijkheden en faciliteiten op maat van de golflessen en op maat van elke speler. Het golfspel is er ook voor elke leeftijd. Zo bieden we ons lesaanbod aan à la carte.

Tijdens die eerste maanden waarin jij het golfspel genoeg onder de knie gaat krijgen om wedstrijden mee te doen, willen wij jou optimaal begeleiden. Van je eerste golfswing tot je eerste handicapverbetering, bij ons kan je leren golfen onder de beste omstandigheden.

Eerst eens proberen? Dat kan bij Antwerp School.  We organiseren regelmatig opendeurdagen of sla je slag dagenTijdens deze dagen geven we gratis golfinitiaties om eens kennis te maken met de golfsport.

Ons aanbod

Je kan kiezen tussen een individuele begeleiding of een groepsbegeleiding

We hebben een apart lesprogramma voor de jeugd en voor G – Golfers

Individuele begeleiding

Je kiest ervoor om individuele lessen te nemen bij een pro.  Individuele lessen kan je samen met je gezin volgen tot en met 4 personen.

Je kan een individuele lessen volgen of een lessenpakket aankopen.

Ontdek ons tijdelijk aanbod van een individueel lespakket

Je hebt enige flexibiliteit in de keuze van je lesmomenten, op basis van de beschikbaarheid van de pro kan je je lessen boeken.  Ben je nog geen lid ? 

Boek dan je les via ons secretariaat. 

Onze individuele lessen zorgen voor een zeer gepersonaliseerde aanpak, specifiek gericht op het tempo en kunnen van elke golfer. Ideaal als je in alle rust wil leren golfen. Ook wanneer je je techniek wat wil verfijnen, ben je gebaat bij een individuele les. Onze pro’s staan ter beschikking voor beginners en gevorderden.

Individuele lessen
De individuele lessen worden per uur of per half uur gepland. Je maakt een afspraak via het secretariaat of rechtstreeks bij de pro.

 

Groepsbegeleiding

Golfen op AGS is meer dan enkel de sport. Het is gezelligheid, sociale contacten, netwerken. Daarom zijn we ook voorstander om te leren golfen in groep. Gedurende 5 weken volg je in groepjes van 5 tot 8 personen een les van 90 minuten. Dit steeds op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip van de week.
Lees meer

Maar ook onze jongeren en kids zijn uiterst welkom op onze golfschool. Zelfs de allerkleinsten komen in aanmerking om te leren golfen. En vaak zijn zij er dan ook het snelst mee weg.

Jeugd

Via onze juniorlessen (starterspakket en de gratis lessen) kunnen jongeren tussen 8 en 18 aan de slag op de golfbaan. De allerkleinste leren dan weer op een zeer speelse manier het golfspel kennen in de kidsgolf.
Lees meer.

G-Golf

Onder het motto ‘Golf is er voor iedereen’ lanceren wij in het najaar van 2017 j voor het eerst golflessen voor mensen met een handicap. Golf is immers de sport bij uitstek voor wie nog wel kan bewegen maar niet meer de alertheid en reactiesnelheid kan opbrengen die vaak in andere sporten wel gevraagd wordt. LEES MEER