Leden

Je hebt ervoor gekozen om lid te worden van AGS. En dat heeft uiteraard tal van voordelen.

Wanneer je je golfvaardigheidsbewijs nog moet behalen, kan je als lid in alle rust gebruik maken van onze 6 compact holes ter voorbereiding van het GVB. Wanneer je er klaar voor bent, kan je bij ons de theoretische proef afleggen met behulp van het regelboek., gevolgd door de praktische proef op de driving-range en de putting green. Daarnaast zal je onder begeleiding van een lid van de sportcommissie 9-holes spelen. Op deze manier is succes verzekerd in het behalen van je GVB.

Daarnaast kan je deelnemen aan wedstrijden op het AGS compact-holes parcour. Deze wedstrijden worden meermaals per week georganiseerd. Op deze manier leer je in een vertrouwde omgeving omgaan met het wedstrijdreglement en het spel. Uiteraard is dit ook je kans om stelselmatig in handicap te zakken.

Om ervaring op te doen en op geregelde basis op andere banen te kunnen spelen, organiseert AGS op geregelde tijdstippen wedstrijden op 18-holes terreinen. Deze wedstrijden zijn toegankelijk voor alle AGS-leden die in het bezit zijn van een federatiekaart en handicap 36 hebben.