Missie en Visie

Missie

AGS is niet zomaar een golfclub, net zo min als het zomaar een golfschool is. Leren golfen kan je overal. Daar zijn we ten stelligste van overtuigd.

Leren golfen op AGS is echter meer dan techniek en de knepen van de sport onder de knie krijgen. Onze belangrijkste doelstelling is de spelbeleving van de golfer te verhogen. Dit doen we in eerste instantie door golf toegankelijk te maken voor iedereen en alle leeftijden. We ondersteunen onze beginners en onze leden met relevante informatie, zonder hen te overrompelen met overbodige, nietszeggende termen.

Ons duurzaam concept sluit naadloos aan bij onze doelstellingen. Dit gaat van een duurzaam onderhouden terrein, met een groot respect voor het milieu, over een duurzaam ledenbestand.
Een goed natuur- en milieubeleid is bevorderlijk voor de gehele golfsport.

Visie

Om onze doelstelling te kunnen blijven realiseren in de toekomst, is het belangrijk dat we blijven investeren in vier speerpunten.

Allereerst blijven we investeren in de kwaliteit en de innovatie van de aangeboden golflessen. Deze wordt in eerste instantie bepaald door onze uitstekende pro’s en onze sterke vrijwilligersstructuur.

Verder is ons gevarieerd aanbod van oefenfaciliteiten en spelmomenten een absolute must. Ten derde staan wij garant voor een uitstekende service naar zowel leden als niet-leden. En misschien wel het allerbelangrijkste is ons warm en familiaal clubgevoel.

Door deze unieke mix trekken we zowel clubleden als recreatieve golfers aan en onderscheiden we ons van anders golfclubs. Een gezond en rendabel bedrijf is het gevolg.