Bezoekers

Antwerp Golfschool maakt al meer dan 30 jaar de golfsport toegankelijk. Antwerp Golf School (AGS) is dé plek bij uitstek om te leren golfen in Antwerpen of om eens te proeven van de golfsport. Kom gerust eens langs op onze club. Onze deuren staan open voor iedereen.

Reeds 30 jaar is AGS een vaste waarde in golfopleidingen en initiaties. Profiteer van onze ervaring en reken op onze professionele begeleiding als je wil beginnen golfen. De gezellige clubsfeer krijg je er zo bij.

We bieden verschillende formules aan, individueel of in groep, tegen een betaalbaar tarief. Er zijn ervaren golf professionals aanwezig als instructeurs die u bijstaan met coaching in het Nederlands, Frans of Engels. Kijk in ons aanbod leren golfen voor meer info over groepslessen of gratis golfinitiaties.

Bovendien beschikt AGS over een oefenterrein met 6 compact holes, de uitgelezen plek om ongestoord het golfspel aan te leren en te oefenen. Op het terrein kan u in alle rust oefenen om het golfvaardigheidsbewijs te halen. Voor de meer ervaren spelers worden er op regelmatige basis wedstrijden georganiseerd.

Wij richten ons tot alle leeftijdsgroepen. Er is ook een speciaal programma opgesteld voor junioren. AGS staat garant voor een goede en kwaliteitsvolle jeugdwerking. Hierdoor kunnen juniors gratis les volgen op woensdag en zaterdag.

Maar niet alleen de junioren worden goed verzorgd. De youngsters, ladies en senioren hebben allemaal een eigen werking onder leiding van een bekwaam captains team. Je ziet, golfen doe je niet alleen. Je doet het met het hele gezin en/of vrienden.

AGS bevindt zich in de rustige omgeving van de Groenenhoek in Aartselaar, in de buurt van Cleydael Golf Club. Je kan hier in alle rust leren golfen. Antwerpen centrum ligt op een kwartier afstand,  Brussel en Gent op een half uur! We zijn het hele jaar doorlopend geopend, 7 dagen per week. Enkel bij extreme weersomstandigheden zijn we gesloten.

.