Individuele lessen

Individueel lespakket 

Ontdek de golfsport individueel of met je eigen bubbel. Je kiest zelf je lesmomenten op basis van jouw agenda en de beschikbaarheid van de pro. 

Het ultieme doel is om de laatste les alle aangeleerde technieken te kunnen combineren op ons terrein. 

Je kan 3 maanden oefenen en proeven van de golfsport.  Kies je ervoor om nadien verder te doen dan krijg je een korting van 100 euro op het jaarlidmaatschap. 

Je kan vrij gebruik maken van ons golfmateriaal.

Tijdens deze 3 maanden heb je recht op 5 uur individuele golfles, deze lessen worden gegeven door een PGA golf pro. De 5 lessen worden bij dezelfde pro opgenomen.  Indien je met 2 personen les volgt heb je recht op 8 uur les tesamen, bij 3 personen heb je recht op 9 uur les tesamen en bij 4 personen heb je recht op 10 uur les tesamen.  (De spelers waarmee je samen les volgt, hebben ook een individueel lespakket genomen en de vervaldatum is hiervoor nog niet verstreken).

Je kiest zelf je lesmomenten op basis van jouw agenda en de beschikbaarheid van de pro en dit binnen de 3 maanden. Daarna wordt de ballenkaart ingeleverd op het secretariaat.

 

Contacteer ons secretariaat of kom eens langs tijdens de openingsuren om de data vast te leggen van je lessen. 

 

 

 

 

 

 

Individuele lessen per uur

Wie graag op een zeer individuele manier begeleid wordt door één van onze pro’s, krijgt daar natuurlijk alle mogelijkheden voor op onze golfschool. Ben je een beginner, dan gaan we op jouw tempo aan de slag met de basistechnieken en begeleiden we je indien gewenst tot aan het Golfvaardigheidsbewijs.

Uiteraard kan je nadien steeds je technieken bijschaven en onder begeleiding van een pro werken aan het optimaliseren van je slag, je chip, je put, je houding en je eventuele twijfel.

Ben je al wel even met golf bezig, maar wens je een opfrissing, wat bijsturing of heb je een duidelijk doel voor ogen, dan zijn de pro’s van AGS er om dit pad samen met jou te bewandelen.
 

Lestarieven

  • Individuele les € 35 per half uur
  • Individuele les per uur:
    • 1 persoon € 60
    • 2 personen € 60
    • 3 personen € 70
    • 4 personen € 80

G-golfers krijgen 20% korting op lessenreeksen van ten minste 5 lessen (zowel individueel als in groep mogelijk).