Lidmaatschapsvormen op AGS

De AGS Driving Range staat open voor iedereen. Indien je geen lid bent, kan je ook gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Leden genieten een voordeeltarief voor het gebruik van oefenballen. Je hoeft geen lid te zijn van AGS om te komen oefenen. Je kan komen oefenen voor 10 € (inclusief materiaal).

We bieden enkele mogelijkheden om aan te sluiten als lid om gebruik te kunnen maken van onze oefeninfrastructuur

 

OEFENLIDMAATSCHAP

Indien je lid bent op een andere club aangesloten bij de federatie kan je een oefenlidmaatschap aankopen voor slechts  30 €. (inclusief 4 mandjes ballen).

Je geniet dan gedurende 2 jaar een voordeeltarief voor de oefenballen en je hebt korting op de greenfee op onze compact holes 

Meer

 

LIDMAATSCHAP

  • Volwassene 695 €
  • Young Golfer 595 €
  • Student tot 25 jaar 395 €
  • Junior 275 €
  • Lidmaatschap Belgische Golffederatie Volwassene en student 65 € /  Junior 20 €

Meer

 

COUNTRY LIDMAATSCHAP A

Je bent lid van een Belgische golfclub met minstens 18 holes, dan kan je bij AGS een country lidmaatschap nemen. Je kan genieten van de voornaamste ledenvoordelen op AGS.

Een Country Lidmaatschap A kost 325 €

Meer

 

COUNTRY LIDMAATSCHAP B

Je bent lid van een Belgische golfclub met minder dan 18 holes, dan kan je bij AGS een country lidmaatschap nemen. Je kan genieten van de voornaamste ledenvoordelen op AGS.

Een Country Lidmaatschap B kost 450 €

Meer

EXTERN LIDMAATSCHAP A

Je bent lid van een buitenlandse golfclub en je kan aantonen dat je lid bent op een infrastructuur met tenminste 18 Holes, dan kan je bij AGS een extern lidmaatschap nemen. Je kan genieten van de voornaamste ledenvoordelen op AGS.

Een Extern Lidmaatschap A kost 325 €

Meer

EXTERN LIDMAATSCHAP B

Je bent lid van een buitenlandse golfclub met minder dan 18 Holes, dan kan je bij AGS een extern lidmaatschap B nemen. Je kan genieten van de voornaamste ledenvoordelen op AGS.

Een Extern Lidmaatschap B kost 475 €

Meer