Onze sponsors

ADR Construct

ADR Construct

ADR Construct biedt de klant een persoonlijk en warm onthaal, er wordt geduldig een voorstel op maat uitgewerkt met oog voor de allerkleinste details, ieder project is een uitdaging voor ons om er iets moois van de maken.

We willen niet vervagen in grootschaligheid!

Ales Vesely Business & Educational Consulting bv/srl

Ales Vesely Business & Educational Consulting bv/srl

Op maat gemaakte trainingen en cursussen in IT, projectmanagement, bedrijfsanalyse, investeringsbeheer en ad hoc adviesdiensten zoals business consulting

Begeuren

Begeuren

Bivium

Bivium

Bivium is gespecialiseerd in IT Project Management en Internet Consulting. We zijn geëngageerd en gretig om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We waren dan ook zeer enthousiast om deze nieuwe AGS website vorm te geven.

Bolckmans nv

Bolckmans nv

Wilt u een bedrijfsinfrastructuur bouwen of verbouwen en u kiest voor Bolckmans, dan bent u van alle mogelijke beslommeringen verlost. Onze teams bouwen, coördineren en controleren uw project met oog voor kwaliteit, timing en respect voor uw budget. Met meer dan 40 jaar ervaring beschikt Bolckmans over de nodige knowhow voor de realisatie van een bouwproject. We plannen, anticiperen, coördineren en voeren uit met de nodige vakkennis, kwaliteit en snelheid.