Ben je er bij onze volgende netwerkputting ook bij?

21.06.2019

Op 6 juni vond alweer onze 3e editie van de netwerkputting plaats! Met deze events willen we zorgen voor een aangenaam en informeel netwerkmoment. Zo starten we met een gezellige ontvangst in de bar waar er meteen tijd is om je mede-ondernemers te ontmoeten.

Nadien krijgen alle deelnemers les van onze pro’s. De opgedane kennis zet je om in de praktijk in de knock-out putting die daarop volgt. Na deze wedstrijd is iedereen van harte welkom om de gesprekken verder te zetten in de bar. Alle aanwezigen krijgen ook steeds de mogelijkheid om zichzelf en hun onderneming voor te stellen.

Als kers op de taart zijn er leuke prijzen te winnen, al enkele van onze leden hadden het geluk om een prijs in de wacht te slepen!

Deze netwerkputting op 6 juni werd georganiseerd in samenwerking met B19. We hadden het genoegen om zowel golfers als niet-golfers te mogen verwelkomen. De niet-golfers sloegen dan ook enthousiast hun eerste balletjes op de mat!

Een golfer en een niet-golfer speelden uiteindelijk de spannende finale van de knock-out putting. Gelukkig ging de overwinning deze keer naar de golfer (op onze vorige netwerkputting werd namelijk bewezen dat ‘kunnen golfen’ geen vereiste is om een echte golfer te verslaan).

Onze volgende netwerkputtings staan gepland voor 23 juli, 23 augustus, 19 september en 24 oktober. Ben jij ook gebeten door de ondernemersmicrobe? Kom dan zeker langs! Samen maken we er een leuke avond van waar we elkaar op een andere manier leren kennen!

Inschrijven doe je eenvoudig via dit formulier:

Alle nieuws