BRING A FRIEND junioren

20.05.2021

Mei werd door Golf Vlaanderen uitgeroepen tot START TO GOLF-maand voor de jeugd. En dat konden we bij AGS niet zo laten..

Na 2 succesvolle jeugdopendeurdagen was het tijd voor het echte werk.. Onze AGS-junioren mochten een vriend uitnodigen om samen met hen op de baan te gaan.

Eerst kregen de nieuwelingen een puttingles van onze pro Alain. Nadien mochten ze een drive en put spelen.

In de gietende regen zijn ze hun golfronde gestart.. En toch, enkel blije gezichten te zien! Stilletjes aan trokken de wolken weg en was het nog aangenaam golfweer.

Onder het toeziend oog van onze jeugdcaptain, initiator en een hele fiere bompa, gingen ze samen op de baan. Onze AGS-spelers speelden de verre ballen. Hun vrienden kregen de eer om deze ballen dan weer uit te holen. Het was aandoenlijk om te zien hoe nauwgezet enkelen onder onze AGS-leden hun golfpartner hielpen.. Samen de de green lezen en zorgen dat de putter juist werd gericht.

Dankzij Ethias en Golf Vlaanderen, is ook iedereen met een mooie attentie naar huis kunnen keren.

Proficiat aan onze 2 winnaars Maurice en Jaan!

Volgende maand is het de beurt aan onze G-golfers. Dan organiseren we samen met Golf Vlaanderen enkele activiteiten voor hen. Ken je iemand met een lichte fysieke beperking, autisme of andere beperking die graag eens wil leren golfen? Schrijf hen dan in voor een gratis golfinitiatie in juni. Inschrijven kan via onze golfshop.

Alle nieuws