Challenge Tour / KPMG Trophy op AGS

02.06.2016 - Kris Van Ingelgem

Officieel heet het tornooi de KPMG Trophy. Wij zijn in volle voorbereiding om deze tourspelers te mogen ontvangen. De Challenge Tour is het europese profcircuit, dat de deuren opent naar de European Tour, het hoogste niveau voor een europese profgolfer. De Challenge Tour is boeiend om te volgen. Er zijn jonge talenten die geïnvesteerd hebben om hun kans te wagen als golfprofessional en anderen die op het hoogste niveau reeds gespeeld hebben en via de Challenge Tour aan hun comeback werken.

Wij willen een goede gastheer zijn voor deze spelers en werken samen met Cleydael golfclub om er een topevenement van de maken. Wat mogen we verwachten? Het tornooi zelf heeft plaats van do 9/6 tem zondag 12/6. Reeds vanaf maandag 6/6 zijn de spelers al aan het werk te zien op AGS en Cleydael.

kpmgOp maandag is er een practice dag voorzien, dan kunnen zij de oefenfaciliteiten en het 18 holes parcours van Cleydael ontdekken. Dinsdag en woensdag spelen zij een pro-am. Dit betekent dat er veel volk op AGS te zien zal zijn. Vanaf donderdag begint het tornooi. Na de gespeelde wedstrijd op vrijdag valt de helft van het deelnemersveld af en dan strijden de overige deelnemers nog voor een mooie plaats in de ranking. Het tornooi op Cleydael is steeds gratis toegankelijk. Het is echt eens de moeite waard om het tornooi te bezoeken.

We zijn een club met actieve leden die soms een handje willen meehelpen. Leden die willen helpen zijn steeds welkom. We kunnen wel wat hulp gebruiken bij het rapen en sorteren van balletjes en indien nodig om de parkingtoegang te reserveren voor onze leden.

Wij stellen onze driving range ter beschikking voor de pro’s met volgende openingsuren:

  • Ma: 10 – 19 uur
  • Di: 7 – 19 uur
  • Wo: 7 – 19 uur
  • Do: 6.30 – 19 uur
  • Vr: 6.30 – 19 uur
  • Zo: 7 – 15 uur

Dit betekent dat er tijdens deze openingsuren niet kan gespeeld omwille van veiligheidsoverwegingen. Alvast bedankt voor jullie begrip !

Alle nieuws