Golflessen in groep op AGS. Hoe ging dat nu weer?

12.02.2017

Overweeg je al een tijdje om te starten met golf?

Of sta je zelf al langer op de baan maar heb je vrienden die het graag willen leren?

De golflessen voor starters op AGS zijn ideaal voor wie eens wil proeven van golf. Een kleine verwittiging is wel op zijn plaats: even proeven houdt risico’s in. Voor je het weet ben je er door gebeten en wil je méér.

5 Groepslessen voor starters aan democratische prijzen

Leren golfen dat doe je op de Antwerp Goflschool. Je wil immers de beste ondersteuning en de ideale infrastructuur om goed van start te gaan. En dat vind je bij ons. In vijf weken leer je de basisbeginselen van golf.

Je leert eerst putten en chippen.

Uh… wat juist?

Nog niet bekend met deze begrippen? Geen probleem. Onze pro legt je alles uit. Voor nu is het genoeg om te begrijpen dat deze twee slagen gebruikt worden om het spel af te werken en uiteindelijk de bal in de hole te krijgen. Nadien leer je ook de bekende golfswing of lange slag en kan je het terrein op voor ‘het echte werk’.

golflessen Inclusief oefenmogelijkheden

Golf leer je door het te doen. En ook daar biedt Antwerp Golfschool het ideale antwoord. Naast de lessen kan je volop gebruik maken van de oefenmogelijkheden op AGS. Je krijgt een ballenkaart met gratis oefenballen zodat je naar hartenlust kan komen putten, chippen en swingen.

En het materiaal?

Over de aankoop van het materiaal hoef je je in het begin nog geen zorgen te maken. Tijdens de golflessen maar ook om te oefenen tussenin, kan je In onze golfshop golfclubs lenen. Je kan hier gebruik van maken tot je de beslissing neemt om door te gaan met golfen en je eigen materiaal aan te schaffen.

STA JE TE POPELEN OM TE STARTEN?

Bekijk hier het overzicht van al onze lessen en schrijf je meteen in!

Golflessen in groep

Alle nieuws