Junior MATCHPLAY kampioenschap

28.10.2020

Onder een gierende herfstwind deden 14 AGS Junioren een gooi naar de Junior Matchplay titel 2020.  In de 8ste finale waren de eerste verrassingen al een feit: Nicolas versloeg Junior clubkampioen Oliver, Emiel had op de laatste hole een kans om te winnen en dwong Anaïs tot een play-off, Zoë versloeg Thibaud, Esmée won een knappe wedstrijd tegen Daan, Bixente verloor op de laatste hole van Lennert en Kato moest de duimen leggen tegen Hendrik… de afvalrace was begonnen, de wind zou vandaag niet meer gaan liggen.

In de kwartfinale wonnen Mirthe, Hendrik, Anaïs en Warre uiteindelijk hun wedstrijd om zo een plaats in de halve finale af te dwingen. Mirthe won in die halve finale op de laatste hole van Hendrik. Haar zus Anaïs beëindigde haar halve finale tegen Warre met een birdie op 5.

De finale werd een Waumans zussenstrijd, waarbij Mirthe voor de tweede keer die dag tot op hole 6 werd gedwongen. Uiteindelijk won topfavoriete Mirthe in de spannende finale van haar zus Anaïs, al had het evengoed anders kunnen lopen. Een dikke proficiat aan onze Matchplay kampioen Mirthe ‘Mirre’ Waumans!

Alle nieuws