Een terugblik op twee knallende opendeurdagen

21.04.2017

De afgelopen weken stond op AGS alles in het teken van de opendeurdagen. Alhoewel, niet alles… de Interclubtraining ging van start, er werden nieuwe oefenballen in gebruik genomen, David werd papa, het was openingscup en op de Compact holes wordt weer hard gewerkt om die handicap 36 te halen.

Maar daarbovenop dus…

Twee opendeurdagen met meer dan 300 mensen die kwamen proberen of ze dat balletje in de lucht konden krijgen. Het weer zat ons deze keer niet zo geweldig mee, maar dat hield de enthousiastelingen niet tegen. Meer dan 300 deelnemers verdeeld over de twee opendeurdagen, daar kunnen we trots op zijn.

Op 19 maart werden ook de papa’s niet vergeten

De eerste opendeurdag was op Vaderdag en dat konden we dus niet zomaar laten voorbijgaan. Alle kinderen die hun papa hadden meegebracht, kregen een lekkere verrassing en mochten het weekend erna nog eens terug komen voor een extra les. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Papa’s en junioren waren super enthousiast.

De eerste opendeurdag voor Ann

Voor Ann, onze nieuwe shopmedewerkster, was het de eerste opendeurdag. “Ik vond het een hele ervaring”, zegt ze. “Het was heel tof om zoveel enthousiaste mensen en lachende gezichten te zien. En ook het golfen zelf was super plezant, en dat had ik niet verwacht. Ik was wel twee dagen stijf nadien, maar dat nemen we erbij.”

Voor dat “stijf zijn”, hebben we een oplossing gevonden tegen onze tweede opendeurdag op paasmaandag. Dankzij de coaches van P.E.R.form konden we aan alle deelnemers een golftechnische opwarming aanbieden voor ze aan de initiatie begonnen. En velen deden daar aan mee.

We kregen ook bezoek van twee paashaasjes

Op paasmaandag stond onze opendeurdag in het teken van Start to Golf georganiseerd door de VVG. 38 golfclubs openden hun deuren en  bijna 4000 geïnteresseerden trokken er op uit om de golfsport te ontdekken. Met meer dan 200 inschrijvingen, waren ook wij blij verrast door al dat enthousiasme. Golf zit duidelijk in de lift.

De VVG kwam ons ook even bezoeken en had twee hele lieve paashaasjes meegebracht 🙂

En na de opendeurdag volgen uiteraard de golflessen

Zoveel enthousiasme moet je natuurlijk kunnen opvangen. Maar daar ze wij bij AGS in gespecialiseerd. Meer dan 100 mensen hebben al beslist om dit voorjaar te starten met de groepslessen. (meer info over de groepslessen vind je hier). Meer dan 100 mensen onderweg naar hun GVB. Binnenkort kom je ze zeker tegen op de compact holes. Want zeg nu zelf, eens de kriebel je te pakken heeft, laat ze je niet meer los.

 

Alle nieuws