Proficiat Gilles, Lisette, Stefan en Wim

30.08.2016

Net zoals andere jaren organiseert de Vlaamse Vereniging voor Golf, in samenwerking met haar clubs, de Beker van Vlaanderen. Met meer dan 4000 deelnemers is deze competitie de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste recreatieve wedstrijd van België. .

Op  7 mei 2016 startte ook AGS zijn kwalificatieronde op de Kempense Golf voor deze beker. Slechts vijf van onze leden konden deelnemen aan de halve finale in augustus. Er werd dus hard gestreden om die vijf plaatsen, want wie wil er nu niet mee doorgaan naar die volgende rondes.  En vanaf dan was het voor onze vijf gekwalificeerden uitkijken naar de halve finale.

Afgelopen weekend, op 28 augustus, was het dan zo ver.  Onze vijf krakken stonden aan de eerste tee met zicht op de finale. Gelukkig was de hitte net iets minder dan de afgelopen dagen, maar de strijd was er niet minder intens door.

Het was spannend afwachten tot aan de prijsuitreiking maar toen viel het verdict. Vier van de vijf spelers mogen naar de finale: Gilles, Lisette, Stefan en Wim.  Zij zullen op 24 september in Oudenaarde AGS vertegenwoordigen op de finale van de beker van Vlaanderen. Een dikke proficiat van het ganse AGS Team!

Zonder Wim, spijtig genoeg. Hij zal dan met vakantie zijn. Maar zoals Stefaan zegt: “Geniet er al vast van, Wim!”  De drie anderen zullen dubbel zo hard hun best doen om de eer hoog te houden 🙂

halve finale beker van vlaanderen

 

 

 

Alle nieuws