Skills & Drills

09.05.2016 - Stefan Poppe

 

 

skills_n_drillsdetry_skills_drills_ags_1Het Skills & Drills-systeem met de juniorbadge is geïntroduceerd en geïmplementeerd. Het mag gezegd worden, op basis van de feedback van de eerste weken, mogen we dit als een succesvol experiment beschouwen.

De bedoeling van de Skills & Drills is dat onze Juniors op ludieke wijze de 4 basisaspecten van de golfsport beter onder de knie krijgen; het gaat hier om putten, chippen, pitchen en bunker shots.

Elk aspect wordt onderverdeeld in 3 niveaus en elk niveau wordt vertegenwoordigd door een bepaalde kleurensticker (geel voor niveau 1, groen voor niveau 2 en rood voor niveau 3).

detry_skills_drills_ags_2De Skills & Drills zijn niet alleen voor onze Juniors bedacht. Het staat de Youngsters, Nomanslanders en Seniors vrij om eveneens deel te nemen aan de Skills & Drills.

Voor meer informatie kan je altijd even terecht bij AGS zelf of kun je jezelf informeren aan het informatiebord dat weldra op AGS zal worden gepresenteerd. Hiervoor nog even geduld !!!

 

Mocht je eraan wensen deel te nemen, dan graag een kleine vrijblijvende bijdrage in de Juniordoos op de receptie van AGS. Met Uw bijdrage kunnen onze allerjongsten weer een extra duw in de rug krijgen.
Alle nieuws