Yannick Meuleman

Yannick Meuleman

Professional

Beste golfer

Laten we eerst even kennismaken! Als jonge golfer startte ik  mijn  golfcarrière  op  11-jarige  leeftijd  bij  Golfcentrum Puurs. Al snel ontdekte ik mijn passie voor de golfsport en leerde ik doorheen mijn jonge jaren heel wat bij. Op 19- jarige leeftijd was mijn handicap laag genoeg om op nationaal niveau mee te draaien. Bovenaan zie je een sfeerbeeld waar ik mijn beste prestatie op nationaal niveau heb neergezet. Ik werd toen derde bij de Belgian Masters.

Naast mijn persoonlijk golfspel ken ik een passie voor golfbegeleiding waar ik mensen verder kan brengen in hun ontwikkeling als golfer. Vanuit deze drijfveer startte ik eind 2020 de opleiding tot golfprofessional. Na 1,5 jaar studies in de golfsport kan je me als golflesgever terugvinden op de terreinen van AGS. Dit doe ik in combinatie met een vaste job op de Universiteit van Antwerpen als technisch tekenaar.

Met veel enthousiasme sta ik klaar om je met de nodige professionaliteit te ontvangen en begeleiden in de golfsport.

Lessen kan je inboeken op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagvoormiddag. Dinsdag en donderdag telkens vanaf 17 uur tot 20 uur.  Zodra het zomeruur start verplaatst het einduur naar 22 uur i.p.v. 20 uur.

Op Zaterdag geef ik les vanaf 8 uur tot 13 uur.

All team member