Jonge voetballers krijgen golfles van Thomas Pieters op Antwerp Golf School.

15.04.2018

Thomas Pieters is op zoek gegaan naar een golftalent bij jonge voetballers.  Pieters Productions, die in mei het BKO tornooi organiseert, heeft in samenwerking met de 3 Clubs van City Pirates, de Lions Club Antoon Van Dyck , Golf Vlaanderen en  Antwerp Golf School een tweedaagse challenge georganiseerd. Een unieke kans voor deze spelertjes, om ook eens de golfsport te ontdekken.

Op dag 1 zijn er bij City Pirates op Linkeroever 32 talenten geselecteerd uit 150 jonge voetballers. Deze werden dan de 2de dag uitgedaagd om op Antwerp Golf School een echte golfwedstrijd te spelen.  Thomas Pieters gaf eerst een golfdemonstratie op de grasafslag en vervolgens leerde hij de jongeren putten op de putting green.  Hij heeft zelf meegespeeld op de baan van AGS tijdens deze wedstrijd.

De 8 beste spelers speelden dan een spannende Knockout formule op de Putting Green.

Bernardo Guerreiro is de gelukkige winnaar ! Hij heeft een jaar lidmaatschap op AGS gewonnen en een gigantische trofee, uitgereikt door Thomas Pieters en Glen Claes van KV Mechelen.

Dank aan Pieters Productions, Golf Vlaanderen en de Lions Club Antoon van Dyck voor de ondersteuning.  Antwerp Golf School onderstreept met dit project haar missie: Het toegankelijk maken van de golfsport op een laagdrempelige manier.

(klik op de foto’s om ze te vergroten)

Alle nieuws