30 jaar AGS

AGS is dé referentie om te leren golfen. Al 30 jaar maakt AGS de golfsport toegankelijk.  Met aantrekkelijke startpakketten, democratische tarieven en een G-golf programma voor de jeugd is AGS nog steeds pionier in het aantrekkelijk maken van golf voor iedereen.

Dit jaar bestaat AGS 30 jaar en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt laten voorbij gaan. We willen bestaande leden graag extra verwennen en met verschillende activiteiten nog meer mensen warm maken voor onze favoriete sport.

De gouden bal

Het plan? Elke week gooien we één gouden bal in de automaat waar geweldige prijzen aan vasthangen! Ondertussen hebben we de aftrap al gegeven en hebben we ook al gelukkige winnaars. Volg onze Facebookpagina om het wel en wee van onze gouden bal te kunnen volgen!

30 % extra ballen bij oplaadbeurten

Wie jarig is trakteert. AGS trakteert met ballen!

Tijdens de maanden die exact 30 dagen tellen verwennen wij onze leden met 30% extra ballen bij elke laadbeurt op de 30ste van die maand. Extra veel oefenen dus dit jaar op kosten van AGS! 

De 30ste van de maand : SLA JE SLAG

Voor onze 30ste verjaardag geven we gratis golfinitiaties op de 30ste van de maand. Als je wil proeven van golf is dit je kans. Sla je slag!

Het principe is eenvoudig…

  • Reserveer een plaatsje hieronder.
  • verzamel aan het meeting point op AGS
  • Een initiator zal aanwezig zijn om je de basisprincipes van golf uit te leggen.
  • Sla er op los!

Reserveer hier een plekje voor 30 september (van 16 – 19 uur)

Reserveer hier een plekje voor 30 oktober (van 15 – 18 uur)

Reserveer hier een plekje voor 30 november (van 10 – 13 uur)

Beat The pro

Wie gaat de uitdaging aan? Wie klopt er onze pro’s en kampioenen?

Op zondag zet de Pro de PAR in een vossenjacht. Van zondag tot donderdag kan jij de uitdaging aangaan om de score van de pro te verbeteren. Je koopt daarvoor een kaart aan het onthaal van 5 euro. Die 5 euro gaat in een pot voor het goede doel.

We doen dit zes keer in de loop van 2019. In oktober spelen de 3 beste spelers samen met de pro een wedstrijd.  Elke ploeg kiest een goed doel. De pot gaat voor de helft naar alle goede doelen en de andere helft naar het goede doel van het winnende team.  

Challenge accepted?

Data: 

zo 21/4:         Dirk Peeters
zo 19/5:         David de Vroey
zo 23/6          Marieke Van Arendonk
zo 21/7:         Adrian Jones 
zo 18/8:         Stefan Cramers 
zo 22/9:         Alain Christiaens
zo 27/10:       FINALE Pro-am

De gekozen goede doelen zijn: Het raster vzw, Paramotion.be, Kom op tegen kanker, G-sport vlaanderen, MS Liga en het gouden mandje

Netwerkputtings

Wist je dat een pitch ook een golfterm is? Pitchen is bij netwerkevents zeer goed gekend. Je krijgt de ruimte om je bedrijf kort en duidelijk voor te stellen en dus je ‘pitch’ te doen. Maar een pitch is ook een lobslag in golf. Golfen en netwerken horen dus duidelijk samen. Als ondernemer ben je dus vriendelijk uitgenodigd op onze netwerk putting events. 

Met deze events willen we zorgen voor een aangenaam en informeel netwerkmoment. Zo starten we met een gezellige ontvangst in de bar waar er meteen tijd is om je mede-ondernemers te ontmoeten.

Nadien krijgen alle deelnemers les van onze pro’s. De opgedane kennis zet je om in de praktijk in de knock-out putting die daarop volgt. Na deze wedstrijd is iedereen van harte welkom om de gesprekken verder te zetten in de bar. Alle aanwezigen krijgen ook steeds de mogelijkheid om zichzelf en hun onderneming voor te stellen.

data: di 23/7,vr23/8, do 19/9, do 24/10

Schrijf je hier in voor de netwerkputting van 19 september

Schrijf je hier in voor de netwerkputting van 24 oktober

Golfclinic als teambuilding

Heb je al eens gedacht om een golfclinic als teambuilding te organiseren?  Ideaal lijkt ons, namelijk iedereen kan hieraan deelnemen.  Imponeer je medewerkers of klanten en nodig ze eens uit op de golfcourse voor een teambuilding.  Speciaal voor onze verjaardag bieden we de gelegenheid om zelf als decision maker eens te ervaren wat wij doen met een teambuilding.  Op 12 september staan we voor jou klaar op de green. 

Schrijf hier in voor de Corporate Clinic

Afterwork Hole In One

Wie slaat er een hole in one? Iedereen kan zijn kans wagen! Je betaalt 5 euro voor 3 ballen. De helft gaat telkens naar het goede doel, de andere helft is voor de pot. Speel je een hole in one dan is de pot voor jou.

We doen dit elke dinsdag van de maanden juli en augustus van 18u tot 21u op hole 1. De hole is een beetje groter dan normaal. We maken er een feestje van!

Drive and putt (voor 30’ers only)

Ben je tussen 30 en 40 jaar? Dan vier je toch met ons mee?!

Je krijgt 1 uur golfles van een golfpro.

Nadien speel je samen met een Young golfer een rondje van 6 holes op ons golfterrein.  (1 rondje = +/- 60 minuten).

Dit is een compact golfterrein, maar geen minigolf.

Normale prijs: 50 € golfles + 15 € rondje golf = 65 €.

Uitzonderlijk verjaardagsaanbod: 30 jaar Antwerp Golfschool = 30 € voor het kennismakingsaanbod.

Data:
29/8 en 12/9

 

Opendeurdag 

Tijdens de opendeurdag geeft de golfpro uitleg over het golfspel en kan je de “golfswing” zelf eens uitproberen.  We hebben interessante startpakketten in de aanbieding vanaf september om in groep te leren golfen of om eens te proeven van een doorgedreven opleiding.  

Kom eens proberen tijdens onze opendeurdag !

Schrijf hier in voor de opendeurdag 

Jeugdopendeurdag 

De Jeugd krijgt een voorkeursbehandeling op Antwerp Golf School.  Speciaal voor onze jeugd doen we een aparte jeugdopendeurdag.  Onze jeugdcoach geeft een uurtje golfinitiatie en ons jeugdteam is aanwezig om al jullie vragen over de jeugdwerking te beantwoorden.  Wist je b.v. dat de jeugd gratis golfles krijgt gedurende het jaar? 

Kom alles ontdekken tijdens de jeugdopendeurdag op woensdag 11 september 

Schrijf je hier in voor de jeugdopendeurdag