COVID-19 maatregels

Op deze pagina verwijzen we naar de diverse maatregels die we genomen hebben om golf mogelijk te maken. 

De meest actuele informatie wordt hier bijgewerkt, dus raadpleeg deze pagina’s regelmatig.  Hieronder staan de diverse links naar de pagina’s, je kan deze ook terugvinden via de navigatiemenu’s

Beste AGS lid en bezoeker,

Naar aanleiding van de aanpassing van de coronamaatregelen hebben we opnieuw een kort overzicht gemaakt van de geldende voorschriften bij uw bezoek aan AGS.

Het nieuwe Park en Play Protocol van Golf Vlaanderen is gepubliceerd op hun website:

https://www.golfvlaanderen.be/gv-e-nieuws/park-play-golf

 

Golfshop open

Onze shop blijft geopend, doch je dient een mondmasker te dragen in de shop.

Openingsuren shop:

Ma: gesloten

Di – vr:  10-18 uur

Za – Zo: 9-18 uur

Feestdag donderdag 11/11 open van 9 uur tot 18 uur

 

Oefenmateriaal gebruiken

Je kan nog steeds oefenmateriaal gebruiken, we vragen je wel om je handen te ontsmetten voor het gebruik van het materiaal. Na gebruik van het materiaal vinden we het fijn dat je het even schoonmaakt aan het blaaspistool en de bijhorende clubwasher.  Dat is aangenaam voor de speler die achter je komt.

Bij het betreden van de shop dien je een mondmasker te dragen. 

Wanneer je enkel materiaal komt halen of terugbrengen of wanneer je je ballenkaart komt herladen dien je een mondmasker te dragen.

 

Horeca

Wanneer je iets wil consumeren in de bar, zijn we verplicht om je COVIDSAFE ticket te scannen bij het betreden van de bar.

Als je nog geen COVIDSAFE ticket op je smartphone hebt staan of je hebt geen smartphone kan je via deze link ontdekken wat je moet doen om een COVIDSAFE ticket te bekomen.  

 

Als je enkel je ballenkaart wil opladen of clubs wil ontlenen zonder te consumeren, volstaat het om een mondmasker te dragen.  We baseren ons hiervoor op volgende regel:

Volgende personen dienen in de horeca een mondmasker te dragen:

  • In de inrichtingen en plaatsen waar horeca-activiteiten worden uitgeoefend, zijn mondmaskers die de mond en neus bedekken verplicht voor personeel.
  • Klanten op het terras die de besloten ruimte kortstondig betreden (bvb. voor een toiletbezoek) moeten verplicht een mondmasker dragen die de mond en neus bedekken, hetzelfde geldt voor takeaway.

Het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) is verplicht voor bezoekers vanaf 16 jaar en ouder van voorzieningen van horeca-activiteiten, met uitzondering van:

  • de buitenruimtes van deze voorzieningen, inclusief de terrassen;
  • kortstondige toegang die niet gericht is op een consumptie in de voorziening (bv. toegang tot het toilet) mits een mondmasker gedragen wordt, hetzelfde geldt voor takeaway.

Overtredingen worden bestraft met een geldboete van:

  • 50 tot 500 euro voor de bezoekers die de verplichtingen niet naleven;
  • 50 tot 2.500 voor de organisatoren en uitbaters die de verplichtingen niet naleven.

Wij rekenen opnieuw op jullie medewerking, zoals voorheen en hopen om in het najaar te kunnen blijven genieten van de golfsport.

 

Alvast bedankt !

 

Met sportieve groet,

 

Het AGS team

Practice Kaarten

Park en Play protocol

hernieuwing lidmaatschap 2023 Brief Kris BIJLAGE