Oefenmateriaal en ballenkaarten

Oefenmateriaal

Wij ontsmetten al het materiaal dat gebruikt wordt.  Je kan materiaal nemen in de voorziene bakken, maar plaats het materiaal niet terug in de bakken, leg dit op de mat in de shop of in de voorziene ton in het clubhuis.  Wij ontsmetten alle materiaal vooraleer het terug in de bakken gaat. 

Als je eigen materiaal wil aankopen hebben we momenteel interessante voorwaarden (zie foto’s onderaan):

  1. Een losse demo club Skymax (keuze tussen putter, P, S, ijzer 9). Prijs 35 € 
  2. Je koopt een halve set Skymax: Golftas, putter, P,S,9,7,5 en hybride: prijs 199 €
  3. Je koopt een volledige set Skymax: Golftas, putter, P,S,9,8,7,6,5 + hybride + wood3 + Driver 370 €
  4. Je koopt een Halve set BENROSS: Golftas, putter, P,S,9,7,5 Hybrid ( Heren, dames en senioren tot einde voorraad) 650 €

Ballenkaarten

Ballenkaarten herladen kan tijdens de openingsuren van de shop of clubhuis. Je kan deze herladen aan de contactloze betaalterminal in de bar. Respecteer de routing. Respecteer de markeringen om te wachten. Je komt binnen via de bar en gaat buiten via de tent. Het is verplicht om in de shop, het clubhuis en de parking een mondneusmasker te dragen

Als je lid bent op een belgische club en in het bezit bent van een Belgische Federatiekaart kan je een practice lidmaatschap aankopen voor 20 euro. Dit is een ballenkaart die je gedurende 2 jaar recht geeft op een verminderd tarief aan ballen en die al vooraf opgeladen is met 4 credits (= 2 ballenmandjes).

Practice kaarten kan je aankopen tijdens de openingsuren van de golfshop

Ben je nergens lid en wil je eens komen oefenen ? Dan kan je jetons aankopen uit de automaat en dien je je ter plaatse te registreren via de QR code. (ifv contact tracing)

Foto’s materiaal

BENROSS

BENROSS HALVE SET
BENROSS HALVE SET


SKYMAX

SKYMAX VOLLEDIGE SET
SKYMAX VOLLEDIGE SET