Oefenmateriaal en ballenkaarten

Oefenmateriaal

Het is momenteel niet mogelijk om materiaal te gebruiken van de club. We willen jullie zoveel mogelijk verder helpen en hebben daarom 4 opties om materiaal aan te kopen: (zie foto’s onderaan deze pagina) 

  1. Een losse demo club Skymax (keuze tussen putter, P, S, ijzer 9). Prijs 35 € 
  2. Je koopt een halve set Skymax: Golftas, putter, P,S,9,7,5 en hybride: prijs 199 €
  3. Je koopt een volledige set Skymax: Golftas, putter, P,S,9,8,7,6,5 + hybride + wood3 + Driver 370 €
  4. Je koopt een Halve set BENROSS: Golftas, putter, P,S,9,7,5 Hybrid ( Heren, dames en senioren tot einde voorraad) 650 €

Werkwijze voor aankoop clubs:

Je stuurt een mail naar boekhouding@ags.be Je vermeld daarin wat je wil aankopen en of het heren- of damesmateriaal is. We maken een factuur op en na ontvangst van de betaling, maken we een afspraak voor afhaling. Als je lid bent, heb je recht op 10% ledenkorting. Wij zetten dit dan klaar voor jou, zo verloopt alles contactloos. Reken hierbij op een week verwerkingstijd na ontvangst mail.

Ballenkaarten

We hebben enkele aanpassingen gedaan in de ballenautomaten. Hierdoor zijn de ballenkaarten van vorig jaar geldig tot eind mei. Zo hoef je nog geen nieuwe kaart te hebben.

Als je geen kaart meer hebt, voorzien we de mogelijkheid om een ballenkaart aan te kopen die vooraf opgeladen is voor 20 euro of 50 euro. De betaling gebeurt dan via de contactloze betaalterminal op AGS. We ontsmetten de kaart bij overhandiging.

Ballenkaarten herladen kan tijdens de openingsuren en na reservatie van een mat of een starttijd. Je kan deze herladen aan de contactloze betaalterminal in de bar. Respecteer de routing. Maximaal 3 personen binnen en respecteer de markeringen om te wachten. Je komt binnen via de bar en gaat buiten via de tent. De shop is niet toegankelijk.

Had je reeds een practice kaart, dan hebben we nog enkele gegevens nodig van jou om je te registreren, zodat je een reservatie kan maken.

Foto’s materiaal

BENROSS

BENROSS HALVE SET
BENROSS HALVE SET


SKYMAX

SKYMAX VOLLEDIGE SET
SKYMAX VOLLEDIGE SET