Reserveringsmogelijkheden

Driving Range 

We hebben 30 afslagmatten beschikbaar in open lucht. Er zijn 6 matten gereserveerd voor de pro’s en er zijn 6 plaatsen op de grasafslag.  Het is niet mogelijk om af te slaan vanaf de overdekte afslagplaatsen.  Je kan een afslagmat reserveren voor 60 minuten. 

Rondje golf op de compact Holes

Je kan maximaal met 3 personen in een flight spelen.  We vragen om maximaal 2 starttijden per dag reserveren.  (+ 60 minuten afslagmat).  Het aantal openstaande reservaties is maximaal 4. Uw volgende reservatie kan je 2 uur later maken nadat de eerste (van 4) is verlopen.

De startinterval staat voor de compact Holes op 10 minuten, vanaf 23 mei op 8 minuten. Houd rekening met de markeringsvakken om voldoende afstand te houden.

Les nemen

Je kan lessen boeken via i-golf.  

Putten en chippen 

Je kan niet enkel komen putten of chippen. Het putten of chippen wordt toegestaan tijdens de wachttijd om bv. tussen 2 ronden te blijven oefenen.  De putting green is onderverdeeld in 9 vakken, afgebakend door een ketting.  In elk vak kan er maximaal 1 persoon staan.   De chipping green is enkel toegankelijk voor één persoon per keer.

Openingsuren

Op maandagen zal de golfschool de ganse dag gesloten blijven voor structureel onderhoud. ( uitzondering: maandag 4 mei zijn we wel open !)

Van dinsdag tot vrijdag kan je boeken van 10 uur tot 19 uur (om 20 uur wordt de golfschool opnieuw afgesloten)

Op zaterdag en zondag kan je boeken van 9 uur tot 18 uur (om 19 uur wordt de golfschool opnieuw afgesloten)