Rondje golf spelen

Reservatie

Uw golfronde begint met een reservatie. Reserveren kan via i-golf.  Het beoefenen van de golfsport is momenteel toegelaten met max. 3 andere  golfpartners op voorwaarde dat je voldoende afstand kan bewaren. 

Routing

Je moet een bepaalde routing volgen:

Aan de inkom:

Volg de signalisatie. Je komt via de rechterkant van de doorgang aan de inkom naar binnen en gaat via de linkerkant naar buiten. 

Wil je eerst je ballenkaart herladen,  dan ga je binnen via de bar (respecteer de markeringen om te wachten) en ga je via de tent naar buiten.  Er mogen maximaal 3 personen tegelijkertijd in de bar aanwezig zijn. 

Driving range 

De driving range is enkel toegankelijk na het reserveren via de QR code die je kan vinden aan de ballenautomaten.  Je gaat direct naar een mat die vrij is of naar de grasafslag.  Op de grasafslag zijn de plaatsen vooraf ingedeeld. Er zijn zones voorzien tussen de plaatsen om een veiligheidsafstand te creëren.  In deze zones ligt een omgekeerde afslagmat. Dit zijn zones waar je uiteraard niet kan gaan staan om te oefenen. Dit geldt ook zo voor de overdekte afslagplaats.  De pro kan een zone reserveren om les te geven. 

Volg het Park en Play protocol

Raak niets aan.  Respecteer de corona- cups.  Raak de vlag niet aan, je kan je bal eruit tikken met je putter.  Je mag je bal plaatsen in de bunker. 

Bekijk de ATV reportage voor een demonstratie: Antwerp Golfschool is klaar voor de heropstart

Local rules 

Omwille van de Corona Maatregelen en de werken op het terrein zijn er enkele local rules van toepassing

LOCAL RULES 2020